SÅDAN ARBEJDER VI I WOHA

Vi arbejder med at:

  • Lede og følge, og udbygge det gode samarbejde.
  • Udforske drømme, håb og det, der er svært.
  • Omsætte kompleks teori til nye perspektiver og praktiske løsninger.
Woha Lene Worning

LENE WORNING, PARTNER

Er uddannet cand.merc. i human ressource management, psykoterapeut og coach har en længerevarende psykologisk, kropslig og gruppedynamisk overbygning.

Har tidligere været ansat i Dansk Røde Kors, Statens Serum Institut og som ekstern lektor på CBS. Lene bor i Lyngby, er gift og har 3 børn.

Woha Birgitte Haahr

BIRGITTE HAAHR, PARTNER

Er uddannet cand.scient.pol., psykoterapeut og coach, har en længerevarende psykologisk, kropslig og gruppedynamisk overbygning.

Har tidligere været ansat i Undervisningsministeriet, Folketinget, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Oure Idrætshøjskole og Statens Serum Institut. Birgitte bor i bofællesskab i Lejre med sin søn, eksmand, og en kæreste tæt på.

Woha Maibrith Kempka Jensen

MAIBRITH KEMPKA JENSEN, PARTNER

Er uddannet cand.merc. i Business Administration & Organizational
Communication, har en Ph.D. i ledelse, er under uddannelse til psykoterapeut.

Har tidligere været ansat i Danmarks Radio, Dansk Industri, IBM og MT Højgaard.

Maibrith bor i Københavns Nordvestkvarter med sin kone og 2 børn.

Samarbejdspartnere:

Woha Lene Worning

Dorte Holmberg, associeret partner

Dorte er kultursociolog, konsulent og psykoterapeut og har i mere end 25 år arbejdet med udvikling af organisationer, grupper og ledelse som selvstændig konsulent, underviser og konfliktmægler.
 
Dorte er særligt optaget af at støtte ledere, teams og organisationer i at udvikle relationer og kompetencer til at rumme og udnytte forskellighed, til glæde for både arbejdsmiljø og opgaveløsning. Hun er tilknyttet Center for Konfliktløsning og har været faglig leder samme sted.

Woha Lene Worning

Anette Højgaard Jønson, Samarbejdspartner

Er uddannet cand.merc. i International Business Administration and Management, organisationspsykolog og har videreuddannelse i bl.a. coaching, gruppeanalytisk terapi, bestyrelsesrådgivning.

Anette hjælper ledere, teams og organisationer med at løse deres hovedopgave og med at arbejde med dét, der kan stå i vejen. Hun er selvstændig konsulent og ekstern universitetslektor.

Har tidligere været ansat i Mandag Morgen, Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, Kræftens Bekæmpelse og Statens Serum Institut. Anette bor på Christianshavn, er gift og har to børn.

Woha Lene Worning

Mette Clausen, Samarbejdspartner

Mette er cand.scient.soc og master i organisationspsykologi. Mette arbejder som selvstændig konsulent og har mange års erfaring med at hjælpe ledere med at styrke deres lederskab; grupper med at samarbejde om kerneopgaven – og arbejdspladser med at højne trivsel og arbejdsmiljø. Som rådgiver, coach, facilitator og underviser er Mette drevet af at udvikle det relationelle samspil omkring; den fælles opgave.

Woha Lene Worning

Bodil egede-Lassen, Samarbejdspartner

Har mere end 25 års erfaring med ledelsesudvikling af enkeltpersoner, teams og organisationer. Bodils faglige fokus er altid tillidsfulde relationer og psykologisk tryghed som et nødvendigt udgangspunkt for, at vi som sociale væsener kan trives, præstere og lykkes professionelt med ledelse.
Hun har ledelseserfaring fra formelle og uformelle roller på private og offentlige arbejdspladser. Er uddannet cand.scient. i kulturgeografi og har efteruddannet sig i ledelse, organisationspsykologi, procesdesign & facilitering, feedback og systemisk coaching. Bodil bor tæt på naturen med sin familie og en masse dyr.

Woha Lene Worning

Ulla Viskum, Samarbejdspartner

Ulla er autoriseret psykolog, er certificeret i flere personlighedsprofiler og har en terapeutisk efteruddannelse.
Ulla har tidligere været ansat på Dacapoteatret, Forskningscenter Risø, Center for arbejdsliv og Københavns Universitet.
Ulla har fokus på at styrke mennesker i deres arbejdsliv med blik for såvel de organisatoriske som de personlige udfordringer, man kan støde ind i. Ulla har stærke kompetencer med at designe og facilitere alt lige fra korte workshops til længerevarende udviklingsforløb. Ved siden af organisationsopgaverne arbejder Ulla som klinisk psykolog og coacher også ledere og andre nøglepersoner.

Woha Lene Worning

Christel Trøstrup, Samarbejdspartner

Christel er optaget af at skabe og udvikle menneskevenlige organisationer i sin virksomhed Friborgen.
Undervisning af ledere på diplom- og masterniveau, coaching og læring har været centralt i Christels arbejdsliv gennem mange år. Hun har en Ph.d. i narrativ coaching fra Københavns Universitet og Columbia University, samt en psykoterapeutuddannelse. Hun skriver både artikler, bøger og arbejder med podcast.
Dialog er altid udgangspunktet for Christel, som er særligt optaget af, hvordan menneskers værdimæssige ståsteder kan have betydning for, hvordan man trives i sit liv.
I Christels baghave i Hillerød er der en træhytte, som er centrum for de samtaler, hun har med mennesker.