skip to Main Content

Vores fundament

WOHA er specialiseret i at arbejde med videntunge virksomheder, fagligt stærke ledere og specialister.

Igennem de sidste +20 år har vi udviklet lederskab på alle niveauer, ved kurser, interne og eksterne udviklingsforløb, coaching og eksistentielle samtaler.

Vores mission er at få mennesker til at yde deres bedste sammen, vi tager udgangspunkt i både systemisk, psykodynamisk, evolutionær, eksistentialistisk og neuroaffektiv teori.

Vores fokus er et kombinere det rationelle og tænkende felt, når vi har fokus på opgaven, med det ikke-rationelle felt, hvor følelser, instinkter og intuition har afgørende indflydelse på, hvordan vi kan levere på arbejde, som enkeltpersoner og i grupper.

Vi udvikler neuro-affektivt lederskab, der kombinerer hoved og krop. Det skaber indre robusthed, udvikler empati og gør organisationen i stand til at udnytte alle de forskellige ressourcer, både faglige og personlige kompetencer og kvaliteter.

Kroppen er vejen ind i det ikke-rationelle felt. Når vi sanser os selv og andre, får vi information om de stærke kræfter, der er på spil i og mellem os menneske. Det er en uvurderlig kilde til information, som kan styrke vores lederskab markant.

Vi arbejder med individer, relationer, grupper og organisationer. Vores fokus er at styrke både den enkelte, relationerne og gruppen, så der bliver skabt meningsfulde og effektive arbejdsfællesskaber, der kan holde et klart fokus på målene.

Vi er stærkt inspireret af tidens hjerneforskning, der afdækker vores evolutionære arv, og hvordan det præger os som sociale og intelligente flokdyr. Vi kombinerer denne tilgang med systemiske, psykodynamiske og eksistentielle teorier.

Den konkrete virkelighed er altid det vigtigste. Teorierne bruger vi til at inspirere og sætte virkeligheden i perspektiv. Vi vil skabe mærkbare effekter i hverdagen.

WOHA holder til hos La Oficina – her er vi på én gang centralt placeret mellem Forum og søerne, og alligevel er her stille og masser af himmel –  rum til fordybelse og refleksion.

Træ
spire
Back To Top