skip to Main Content

Vores netværk og samarbejdspartnere

Anette Højgaard Jønson, organisationskonsulent og ekstern lektor, har i mere end 20 år arbejdet med strategi, ledelse, samarbejde og udvikling af organisationer og mennesker. Anette har fokus på hovedopgaven – hvad er det, der skal lykkes – og på at arbejde med det, der kan stå i vejen, både over og under overfladen.

Anette kombinerer organisations- og forretningsmæssig forståelse med et veludviklet og empatisk blik for de dynamikker, der udspiller sig mellem mennesker. Hun arbejder bl.a. systemteoretisk, psykodynamisk og mentaliseringsbaseret med ledere, grupper og organisationer.

Anette er cand.merc. i International Business Administration fra CBS, master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet. Efteruddannet i DK og udlandet i bl.a. gruppeanalytisk terapi, Advanced Small Group Training, Advanced Network Coaching, Systems Centered Training.

www.ratgeber.dk

Peterkofoed 150x150Peter Kofoed arbejder med trivsel, samarbejde, ledelse og stresshåndtering i både offentlige og private organisationer og er fast tilknyttet som supervisor i mange behandlingsinstitutioner og som coach for ledere og ledergrupper.

Peters styrke er en dyb erfaring med proces styring, at skabe klarhed i det komplekse og at holde fokus. Peter er en eminent formidler, der kan omsætte kompleks viden fra bl.a. den nyeste hjerneforskning til direkte brugbar input i ledere og medarbejderes hverdag.

Peter er uddannet kropspsykoterapeut fra Bodynamic Institute, uddannet i relationel ledelse på SIG instituttet, oplært af Peter Levine i Somatic Experience (genopbygge balance efter stress og traumer),  og har igennem mange år modtaget undervisning i neuroaffektiv ledelse hos Susan Hart og Marianne Bentzen. Peter har 26 års erfaring som terapeut, 16 års erfaring som supervisor, coach, konsulent og foredragsholder.

www.peterkofoed.dk

Maria Friis Larsen
arbejder med rådgivning inden for strategi og ledelse, teamudvikling samt ledelses- og karrierecoaching. Maria startede i 2018 sin egen konsulentvirksomhed Friis Larsen Consulting. Hun har været mellem- og topleder i både den offentlige og private sektor, og kan derfor anvende sine egne erfaring til at forstå, hvilke problemer kunderne står overfor.

Maria har en unik kombination af empati og god forretningsforståelse, som gør det muligt, at møde ledere, medarbejdere og organisationer der hvor de er, og hjælpe dem til at flytte sig hen, hvor de gerne vil være.

Maria er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet. Derudover er hun certificeret Life- og Business Coach fra Sofia Manning.

www.friislarsen-consulting.dk

Heidi Frier har i over 20 år arbejdet i egen virksomhed som krops- og psykoterapeut.
På baggrund af sin omfattende viden om sammenhængen mellem krop og psyke har hun specialiseret sig i at arbejde med stresstilstande, fordybelse og nærvær.

Heidi underviser grupper i meditation, stresshåndtering og selvudvikling. Hun er en levende formidler af bl.a. mindfulness-teknikker, som hun benytter både i individuel terapi og i gruppeforløb i sin klinik i Nansensgade.

Heidi formår med sin varme personlighed og sit engagement at skabe et rum i sin undervisning, hvor alle føler sig velkomne og godt tilpas.

www.heidifrier.dk

Petra Sofie Kemp har arbejdet med udvikling af mennesker siden 1993, og siden 2006 beskæftiget sig fuldtid med brugen af kropslig læring og nærvær i arbejdsliv og organisationer.
Sofie grundlagde Core Energy i 2008. Fra 2013 – 2016 har hun – ved siden af Core Energy – været tilknyttet projektet “Læring i praksis – vejen til bedre lederskab” på CBC under ledelse af Poula Helth.

Sofie har udviklet en mængde enkle og brugbare redskaber og teknikker til at opretholde opmærksomhed og balance, samt en on-going læring i praksis til brug for både ledere og medarbejdere. Har mediteret dagligt og dyrket kampsport, yoga og dans gennem de sidste 22 år.

Er uddannet Cand. Mag i Psykologi og Voksen pædagogik fra RUC, Sygeplejerske, Coach, ManuVisiontræner & kropsterapeut, Heltetræner (Kropslig adfærdsterapeut).

www.coreenergy.dk

Annbrit Olsen driver firmaet ”Krop og Kommunikation” som tilbyder foredrag, workshops og individuelle sessioner med fokus på Stress, Ledelse, Kommunikation og Sportsfysioterapi.

Hun er oprindeligt uddannet fysioterapeut med speciale i sportsfysioterapi, og er derudover Master i kommunikation og coaching med speciale i filosofisk ledelse/protreptik fra ”Copenhagen Coaching Center”.
Hun kombinerer sin erfaring fra arbejde med kroppen, hjernen og nervesystemet – med sin erfaring og viden om kommunikation mellem mennesker.

Kroppen og sanserne en udgangspunktet for alle hendes tilgange. Hun bruger redskaber som vejrtrækning, muskel aktiverings punkter og bevidsthed om kroppens sanseapparat.

Hun har mere end 20 års erfaring med, hvordan man via kroppen kan få ro i nervesystemet og hvordan man kan få adgang til alle de informationer kroppen sender til hjernen når man skal tage beslutninger, og hvordan man bruger ”Det sociale Nervesystem” som en ressource.

Se mere på www.kropogkommunikation.com

Dorte Holmberg har mere end 20 års erfaring som konsulent og underviser indenfor organisations- og ledelsesudvikling, dels som partner i konsulentfirmaet Gurre-gruppen, som faglig leder i Center for konfliktløsning og nu som selvstændig konsulent. Har arbejdet både i det offentlige og det private.

Dorte har et naturligt talent for at møde konflikter og svære situationer på en omsorgsfuld og respektfuld måde, dermed får hun løst op for det, der er gået i hårknude, så der åbner sig nye muligheder i samarbejdet.

Dorte er uddannet Bachelor i Kultursociologi og suppleringsuddannelse i Voksenpædagogik fra Kbhs. universitet. Exam Psykoterapeut (D.I.G.). Efteruddannet indenfor konfliktløsning og konfliktmægling. Under uddannelse som Marte Meo terapeut.

www.dorteholmberg.dk

Lise Buus er psykolog med fokus på krop-psyke og regulering af nervesystemet. Hun formår at omsætte komplekse teorier og forskningsresultater til klar og let anvendelig viden, der kan omsættes til handling her og nu. Lises styrke er en dyb erfaring og et stærkt fokus på hvordan uhensigtsmæssige mønstre kommer til udtryk både kropsligt og psykisk, og hvad der skal til for at forløse dem og bringe mennesker tilbage til et liv med mening, fællesskab og gejst.

Lise arbejder med opbygning af relations- og samarbejdskompetencer, konflikthåndtering, tilknytningsmønstre og traumebehandling igennem 1:1 samtaler, gruppeterapi, kurser og foredrag. Hun har yderligere konsulent erfaring indenfor forandringsledelse og samarbejdsfærdigheder i organisationer.

Lise er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, med speciale i sammenhængen mellem krop og psyke. Derudover har Lise taget efteruddannelse i biologisk traumeterapi (beroligelse og regulering af nervesystemet efter stress, angst og traumer), er efteruddannet i ernæringsterapi, samt eksamineret yogalærer.

www.lisebuus.dk

Pernille Sørensen, skuespiller og corporate trainer med speciale i improvisation. Med 30 års sceneerfaring og 15 år som selvstændig i krydsfeltet kunst og erhverv, hjælper Pernille sine klienter med at fremkalde sig selv, så de fremstår tydelige, sikre og autentiske. Hun anvender skuespilleres metoder og teatrets virkemidler i udvikling af ledere og medarbejdere inde for alle sektorer og på tværs af organisationer. Hun tilbyder praktisk træning i kommunikation, formidling, personlig udvikling, samt teamudvikling, så læringen forstås med både hoved og krop. Pernille har desuden lang erfaring med at designe team-dage, events eller work-shops med den rigtige balance mellem underholdning og læring, hvor hun ofte inddrager sit professionelle netværk.

Undervisningen foregår i en blanding af teori, dialog og praksis, hvor du får kortlagt dine styrker og udfordringer som formidler, så du kan skrue op og ned for dine virkemidler. Pernille arbejder i en venlig, uhøjtidelig atmosfære, så selv udfordrende emner forbliver lette, men bevarer fokus og substans.

Læs mere...

Den improvisatoriske tilgang er særligt anvendelig til at afhjælpe sceneskræk, præstationsangst, nervøsitet ved samtaler mv., samt til at genstarte kreative processer og skabe flow.

Pernille Sørensen debuterede i 1991 på Jytte Abildstrøms Teater og har bl.a. arbejdet på  Folketeatret, Team Teatret, Café LIVA, Vendsyssel Teater, mv. Hun har siden 2008 drevet sin konsulentvirksomhed Play&Act og skriver desuden scenisk materiale til såvel teater som revy.

www.playandact.dk

Henny Klindt har mere end 25 års erfaring indenfor dybtgående krops-arbejde. Hun kombinerer traditionelle og helheds-orienterede behandlingsmetoder, så det bliver det muligt at fokusere på både mentale, emotionelle og fysiske aspekter.

Henny er oprindelig uddannet fysioterapeut, og har dertil videreuddannet sig i flere retninger: Hun har en diplomeksamen i kraniosakral diagnostik og terapi – kraniosakral-terapien er en nænsom og dyb metode brugbar i individuelle behandlinger.Hun er uddannet Colour Practitioner fra Hygeia College i England. En Colour Practitioner arbejder med forbindelsen mellem krop og bevidsthed.

Et andet væsentligt aspekt i Hennys arbejde er bevægelses-kinesiologien, udviklet af doktor i kiropraktik, George Goodheart. Den giver mulighed for at se på muskel- og ledfunktionen som et spejl af akupunktur-systemets balance. Bevægelses-kinesiologien bruger Henny til at vurdere og optimere musklernes afslapningsevne og energi-niveau.

Henny henter løbende inspiration fra den kybernetiske psykoterapi, udviklet af Ole og Lene Vedfelt.

Henny er medlem af Dansk Selskab for Osteopatisk Kraniosakral Medicin, stiftet af speciallæge Johannes Fossgreen.

Læs mere om Henny Klindt på www.hennyklindt.dk

Katrine Jandrup tidligere udviklingskonsulent og coach i WOHA, har arbejdet som konsulent, coach, underviser og skribent siden 1997, primært indenfor HR-udvikling.

Er uddannet cand.mag i dansk/filosofi, med efteruddannelse i journalistik, coaching og konfliktløsning. Skrev oprindeligt speciale i Søren Kierkegaard og er fortsat optaget af eksistensspørgsmål.

Katrine tilbyder livsvigtige samtaler, til folk der er ramt af sygdom, eller er tæt på nogen, der er det. Eksistentielle samtaler med en omsorgsdimension, herunder evt. hjælp med praktiske forhold, bisidning mm., mhp at løfte livskvalitetens for syge og deres pårørende. Hun tilbyder tillige sundhedsfaglige undervisning i “den patientcentrerede samtale”.

www.empatiakommunikation.dk

Back To Top