skip to Main Content

Om WOHA

Lene Worning, partner har arbejdet med udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer siden 1994, som teamleder, udviklingsleder, underviser, coach, terapeut og konsulent.

Er uddannet cand.merc. i human ressource management, psykoterapeut og coach. Lene har en længerevarende psykologisk, kropslig og gruppedynamisk overbygning.

Har tidligere været ansat i Dansk Røde Kors Asylafdeling, Statens Serum Institut og som ekstern lektor på CBS. Er desuden associeret partner hos Connector samt frivillig terapeut hos TUBA.

Lene er født i 1967, bor i Lyngby, er gift og har 3 børn.

Birgitte Haahr, partner har arbejdet med udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer siden 1997 som udviklingschef, underviser, coach, terapeut og konsulent.

Er uddannet cand.scient.pol., psykoterapeut og coach. Birgitte har en længerevarende psykologisk, kropslig og gruppedynamisk overbygning.

Har tidligere været ansat i Undervisningsministeriet, Folketinget, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Oure Idrætshøjskole,  og Statens Serum Institut.

Birgitte er født i 1966 og bor i bofællesskab i Lejre med sin søn.

Vores Netværk Og Samarbejdspartnere

Vores netværk og samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række erfarne konsulenter og trænere, der med hver sit speciale bidrager til menneskers og organisationers vækst – alle arbejder med kroppens særlige kvaliteter.

WOHA Spire
Back To Top