skip to Main Content

Om WOHA

Lene Worning, partner har arbejdet med udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer siden 1994, som teamleder, udviklingsleder, underviser, coach, terapeut og konsulent.

Er uddannet cand.merc. i human ressource management, psykoterapeut og coach. Lene har en længerevarende psykologisk, kropslig og gruppedynamisk overbygning.

Har tidligere været ansat i Dansk Røde Kors Asylafdeling, Statens Serum Institut og som ekstern lektor på CBS.

Lene er født i 1967, bor i Lyngby, er gift og har 3 børn.

Birgitte Haahr, partner har arbejdet med udvikling af personlige og ledelsesmæssige kompetencer siden 1997 som udviklingschef, underviser, coach, terapeut og konsulent.

Er uddannet cand.scient.pol., psykoterapeut og coach. Birgitte har en længerevarende psykologisk, kropslig og gruppedynamisk overbygning.

Har tidligere været ansat i Undervisningsministeriet, Folketinget, Københavns Kommunes Ungdomsskole, Oure Idrætshøjskole,  og Statens Serum Institut.

Birgitte er født i 1966 og bor i bofællesskab i Lejre med sin søn.


Maibrith Kempka Jensen, partner 
arbejder med ledelsesudvikling og med træning af de færdigheder der hører lederlivet til: fokus på hovedopgaven, autoritet, kommunikation, ledelse af egne reaktioner.


Det gør hun dels på skræddersyede lederforløb og dels gennem individuel ledelsessparring. I begge dele tager hun udgangspunkt i din konkrete hverdag.

Maibrith har et stærkt teoretisk og praktisk fundament og et naturligt talent for at skabe stærke relationer.

Gennem de seneste 13 år har hun samlet på viden og erfaringer om hvad der gør en forskel i rollen som leder.

Bl.a. med en Ph.D. i ledelse og ved arbejdet med at udvikle organisationer og ledelse i komplekse og højt faglige organisationer som Danmarks Radio, Dansk Industri, IBM og MT Højgaard.

Maibrith bor i Københavns Nordvestkvarter med sin kone og søn – og en lille ny på vej..

Vores Netværk Og Samarbejdspartnere

Vores netværk og samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række erfarne konsulenter og trænere, der med hver sit speciale bidrager til menneskers og organisationers vækst – alle arbejder med kroppens særlige kvaliteter.

WOHA Spire
Back To Top