skip to Main Content

Vores anbefalinger

At være dødelig

Atul Gawande, Døden er det eneste rigtigt sikre i denne verden, og alligevel er vi, hvis vi tager Atul Gawandes erfarne ord for det, rigtig dårlige til at dø. Særligt dårlige er vi til at lade hinanden dø, og det er vi, fordi vi på både samfundsmæssigt niveau og i vores familieliv mangler en kollektiv – både videnskabelig og eksistentiel – samtale om, hvad en god død indebærer.
Læs mere...

Nuets kraft

Eckhart Tolle, Er en opbyggelig let læst bog om, at leve i nuet, ikke i fortiden, ikke i fremtiden, om at være nærværende og til stede i sit liv. Det er en bog, hvor terapeutiske og meditative mellemregninger springes over.
Læs mere...

Social intelligens

Daniel Goleman, Vi er langt mere forbundet med andre mennesker, end vi gør os klart. Goleman beskriver en ganske ny videnskab om menneskelige relationer, der med den nyeste hjerneforskning afdækker menneskets sociale natur. En klassiker af en ledelsebog.
Læs mere...

Ledelse mellem hjerte og hjerne

Susan Hart og Henrik Hvilshøj, Ledelse mellem hjerne og hjerte er en teoretisk sværvægter – og ikke super nem at forstå, men er vores bedste bud på en sammenhængende beskrivelse, af hvordan den nyeste hjerneforskning og udviklingspsykologien har betydning for ledelse i en arbejdsmæssig kontekst.
Læs mere...

Kirkegaard og ledelse

Kirstine Andersen, Tag ikke fejl af titlen. En stærkt inspirerende bog, som vi varmt kan anbefale til alle uanset ledelsesniveau og -erfaring, som handler om hvordan du kan træde i karakter som leder på en ligeværdig, men ikke lige måde.
Læs mere...
Spire

Det drejer sig som kærlighed

Jes Bertelsen, Bogen er et bud på, hvordan man som menneske kan få dybere kontakt med sig selv og andre, med meditation og spiritualitet som afsæt. Det er en skøn bog med mange gode konkrete øvelser, særligt i den første del.
Læs mere...

Bevidst nærvær – the mindful way

Mark Williams, En perle af en bog til alle der ønsker at stoppe bekymringer og negative tanker. Bogen giver både stof til eftertanke og konkrete værktøjer til at arbejde med sig selv.
Læs mere...
Bøger

Psykodynamisk coaching – Fokus og dybde

Ulla-Charlotte Beck, En inspirerende og nytænkende bog, der giver et bud på, hvordan coaching kan gå et skridt dybere og arbejde med de ubevidste lag, der i høj grad er styrende for vores liv, og som traditionel coaching ikke rører ved.
Læs mere...

Teori U – Lederskab der åbner fremtiden

C. Otto Scharmer, Hvordan kan vi som ledere forholde os til fremtidens udfordringer? Teori-U giver et nyt og fundamentalt anderledes bud på, hvordan virksomheder og ledere kan arbejde strategisk og fremtidsrettet med afsæt i lederens indre tilstand.
Læs mere...

At tænke-hurtigt og langsomt

Daniel Kahneman, fik nobelpris i økonomi i 2002 og dokumenterer i bogen, hvordan vi mennesker er langt mere intuitive og instinktive end rationelle når vi træffer beslutninger.
Læs mere...

Eksistentiel Psykoterapi

Irvin D. Yalom, Bogen er en sværvægter i den eksistentielle psykologiske litteratur.
Læs mere...

Mennesket det hypersociale dyr

Jill Byrnit, en meget inspirerende og underholdende bog, der fortæller om menneskets sociale natur.
Læs mere...
Back To Top