skip to Main Content

Den bedste personlige – og arbejdsmæssige – investering. Det har givet mig en helt anden gennemslagskraft både op og ned i organisationen.

Stærke relationer, har givet mig et mærkbart stærkere fundament som leder – med et solidt udgangspunkt i mig selv som menneske og som leder

Jeg har fået ”omprogrammeret” min opfattelse af følelser. Nu er de ikke længere bare forstyrrende støj, men jeg kan faktisk bruge følelser aktivt som leder. Jeg kan ikke bare lede mere mine medarbejdere mere målrettet. Nu kan jeg også forstå og håndtere mine chefer og vores kunder langt bedre.

Har givet mig energi og lyst til at se med friske øjne på samarbejdet med kolleger og studerende, så jeg i dag er mere glad end nogensinde før.

Kurset Stærke Relationer var en øjenåbner for mig. Selvom jeg har deltaget i mange andre kurser, gav forløbet noget helt særligt. Som ”tung” specialist har det været en gave for mig at lære at bruge min personlige autoritet – sammen med min faglige viden. Det giver mig en naturlig tyngde og gennemslagskraft og gør samarbejdet både lettere og mere effektivt

Back To Top