skip to Main Content

Ungesamtaler

Unge samtaler er et tilbud til dig, som er imellem 16-25 år, og oplever, at du har det svært. Måske føler du dig stresset, eller  har bekymringer om; fremtiden, adgangskvoter, klimaet, studiet, venner, kærester, seksualitet, forældre og søskende eller noget helt andet.

Du kender måske til følelser som stres, usikkerhed, ensomhed, bekymring, angst, manglende selvværd og uro uden at vide, hvad du skal gøre med dem.

Måske synes du, det er svært at tale med dine forældre og venner, om hvad der bekymrer dig, måske ved du det ikke engang rigtigt selv. Du kan bare mærke, at du er trist, indelukket, vred, fokuserer alt for meget på hvordan du ser ud, og hvad andre tænker, spiser for meget eller for lidt eller bare ikke trives.

For det meste, hjælper det at tale med en udeforstående  – én som vil dig det godt uden at have ”projekter på dine vegne”, så du måske bedre kan finde ud af, hvad alle følelserne fortæller dig, og hvad der er rigtigt for dig.

Jeg laver ungesamtaler – både skype og 1:1. Nogen gange er 1 samtale eller 3 nok, andre gange skal der flere til.

Jeg er 52 år og  som mor til 3 børn på 24,22 og 19 har jeg erfaringer med dem og deres venner. Derudover har jeg som terapeut fra TUBA og gennem mit liv erfaret, at der aldrig er noget i vejen med dig, men at det kan være rigtig svært at være ung. TUBA er en forening, der tilbyder gratis terapi til børn og unge af forældre med misbrugsproblematiskker.

spire
spire
Back To Top