skip to Main Content

Coaching

Coaching giver dig et nyt perspektiv på dig selv og din situation

Du får inspiration og træning i at bruge alle dine ressourcer – dine mentale, følelsesmæssige og ikke mindst kropslige informationer, så du kan træffe de valg, der er meningsfulde og vigtige for dig. Når vi kan mærke os selv – og andre – bliver det ofte enklere for os at træffe de rigtige beslutninger.

Vi går et spadestik dybere og ser på de bevidste og ubevidste dynamikker, der har afgørende indflydelse på det, der sker omkring dig. Du får stillet skarpt på det, der i bund og grund motiverer dig og giver dig mening. Samtidig afdækker vi de barrierer, der spærrer vejen – eller gør det bøvlet – for dig. Med individuel coaching får du styrket din indre GPS og dermed et klarere syn på dine valg og muligheder.

Typiske emner for individuel coaching er:

  • Karriereudvikling: Hvad vil jeg? Hvad er min passion? Hvad er mine særlige talenter og evner? Få afdækket attraktive mål personligt og arbejdsmæssigt
  • Stress og Work-life-balance: Stressproblematikker og ønsket om en bedre balance
  • Konflikter og vanskelige samarbejdsrelationer
  • Personlige udfordringer der påvirker dit arbejdsliv fx selvværdsproblemer, dårlige erfaringer fra tidligere jobs, håndtering af private problemer der tager din energi
  • Eksistentielle overvejelser om fx mere nærvær, ro og mening i dit arbejdsliv og livet

Utroligt motiverende! Coaching giver mig redskaber til at strukturere min hverdag så den opleves med mere overskud. Det giver selvindsigt og inspiration til udvikling.

  • Marianne Christoffersen – Foundraiser – Læger uden grænser
spire

Omfang og pris:

Et coachingforløb strækker sig over 5-10 gange af 1½ times varighed med 2-4 ugers interval.

Pris 14.500 kr. for 5 samtaler & 25.000 kr. for 10 samtaler.

spire
Back To Top