skip to Main Content

Nyhedsbrev, november 2017

Få styrket relationerne i din organisation
–  mens I arbejder – og skab bedre resultater


WOHA udbyder nu skræddersyede forløb internt i organisationer, der kan styrke relationerne i din organisation – i ledergruppen, i projektgruppen, i medarbejdergruppen, på tværs af enheder og udadtil med kunder, borgere og samarbejdspartnere. Mærkbare løft både på individ, gruppe og organisationsniveau. Kom til gå-hjem-møde den 8. januar og hør mere. Eller send en mail til info@woha.dk, så ringer vi dig op.

Gratis gå-hjem-møde den 8. januar 2018 kl.16: “Med flokdyret på arbejde” 

Bliv til Åbent WOHA-netværk fra 17-18.30


Kom og få en smagsprøve på, hvordan vi arbejder med relationer i organisationer, med gruppedynamikkens faldgruber og de mange uudnyttede muligheder. Få inspiration til, hvordan du kan skabe mere værdi i dine grupper og relationer.
 
Det sker den 8. januar kl. 16 – 17.00, hos La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg.

Vi fortsætter Kl. 17 med åbent WOHA-netværk for alle, der har lyst til at gense os eller møde gamle og nye bekendtskaber. Vi giver en bid brød på vejen hjem.
 
Alle er velkomne både til gå-hjem-møde og åbent netværk: Tag kollegaen, naboen eller din partner med. Tilmeld jer på info@woha.dk.

Outplacement – skab positive skift i livet


Outplacement, karriereafklaring eller eksistentielt lederskab – i WOHA har vi gennem mere end 15 år inspireret i hundredvis af mennesker, der af nød eller lyst, har stået overfor fundamentale skift i arbejdslivet. Få personlig indsigt og øjenåbnende perspektiver på de vigtige valg. Læs mere.

WOHA i nye fællesskaber – i det charmerende kontorfællesskab La Oficina ved Forum Metro


Den 1. december indtager vi kontorfællesskabet La Oficina, der har alt, hvad vi ønsker os: Rare undervisningslokaler, et lyst og roligt samtalerum, møderum i alle størrelser, en fredelig café til en ledig stund med computeren og mange inspirerende ”kollegaer”. 

I WOHA 3.0 fortsætter vi med det bedste af samarbejdet mellem Lene og Birgitte, og udbygger hver især med nye samarbejds-flader og aktiviteter. Kom til åbent WOHA-netværk den 8. januar og hør meget mere.

KOMMENDE KURSER

 

EKSISTENTIELT LEDERSKAB
Start: Forår 2018. Kontakt os for mere information.

STÆRKE RELATIONER
3 x 2 dage & 4 samtaler
Start forår: 08. – 09. marts 2018 

Start efterår: 04. – 05. oktober 2018

LEDER UDEN KASKET
2 dages kursus
Den 22. – 23. marts 2018 (i DM)

Se øvrige datoer også for kursusstart i 2018 på woha.dk

Læs hvad vores kunder siger om WOHA

Back To Top