skip to Main Content

Ledersupervision

Professionaliser jeres lederskab – integreret i hverdagen

Ledere må ofte tage stilling til meget sammensatte og komplekse problemstillinger.

Mange arbejdspladser skaber gode vilkår for faglig sparring, men de samme muligheder er sjældent til stede, når det handler om ledelsesopgaver med menneskelige aspekter. Det er vores erfaring at netop disse opgaver tager uforholdsmæssigt meget af lederens tid og energi.

Ledersupervison foregår typisk ved et halvdagsmøde hver anden måned med en erfaren ledelseskonsulent, der gennem en kombination af rådgivning, undervisning og coaching klæder ledere på til at håndtere vanskelige ledelsesmæssige opgaver på en professionel og respektfuld måde.

Emner for ledersupervision kan være håndtering af:

  • Forandringsprocesser og omstruktureringer
  • Nye opgaver og krav om øget effektivitet
  • Samarbejdsproblemer og konflikter
  • Problemer med højt sygefravær, stress eller manglende effektivitet
  • Manglende motivation og engagement

Vi tilbyder ledersupervision internt i organisationer for eksisterende ledergrupper, og eksternt for ledere fra forskellige virksomheder, der mødes hos os i WOHA ca. hver 2. måned. Se mere om Supervisionsgruppe for ledere.

Man når virkelig helt ind til kernen af, hvad der gør én til et tilfredst menneske, og hvad der gør en til en dygtig leder.

  • Tine Sværdborg – Teamchef – Niras

 

spire

Kontakt os for en uforpligtende og gratis samtale og vi kan i fællesskab undersøge om, ledersupervision kan være relevant for jer.

WOHA Spire
Back To Top