skip to Main Content

Har du fat i din kraft?

Har du fat i din kraft? Og hvordan bruger du den?

Kan du bruge den målrettet til at gå efter det, der er vigtigt og til at få sat dine grænser?

Eller kommer du til at  kæmpe mod andre, måske endda dine kollegaer? Måske trækker du dig for hurtigt, når der kommer lidt aggression i rummet?

 

Endnu et hold i Relationsledelse er startet med 12 nye deltagere. På første modul udforskede vi aggressionskraften – vores alment menneskelige drivkraft, som vi kan skabe fantastiske resultater med. Der er svære følelser på spil – irritation, vrede, vilje og handlekraft, og det er ret afgørende om vi får brugt de følelser konstruktivt eller destruktivt.

En deltager arbejder f.eks. med, hvordan han kan afgrænse sig fra en medarbejders ret voldsomme vrede – så han kan bevare kontakten med medarbejderen og roen i sig selv. Det er vigtigt at han ikke mister sig selv og bliver for utryg. Med kontakt til sin egen kraft, kan han både sætte en grænse og støtte medarbejderen til at bruge sin vrede og kraft mere konstruktivt.

En anden leder arbejder med at styrke sin autoritet og tydelighed ved at kunne mærke sin grænse og sit NEJ. Hun behøver ikke sige noget, men blot det at kunne genkende den kropslige sansning af sin kraft gør en markant forskel i det udtryk, hun viser sine omgivelser.

 

Hvor mon du mest kender til at bruge din kraft: Vender du den ud ad eller ind ad, bliver du konstruktiv eller destruktiv?

Back To Top