skip to Main Content

Vores netværk og samarbejdspartnere

Katrine Jandrup tidligere udviklingskonsulent og coach i WOHA, har arbejdet som konsulent, coach, underviser og skribent siden 1997, primært indenfor HR-udvikling.

Er uddannet cand.mag i dansk/filosofi, med efteruddannelse i journalistik, coaching og konfliktløsning. Skrev oprindeligt speciale i Søren Kierkegaard og er fortsat optaget af eksistensspørgsmål.

Katrine tilbyder livsvigtige samtaler, til folk der er ramt af sygdom, eller er tæt på nogen, der er det. Eksistentielle samtaler med en omsorgsdimension, herunder evt. hjælp med praktiske forhold, bisidning mm., mhp at løfte livskvalitetens for syge og deres pårørende. Hun tilbyder tillige sundhedsfaglige undervisning i “den patientcentrerede samtale”.

www.empatiakommunikation.dk

Petra Sofie Kemp har arbejdet med udvikling af mennesker siden 1993, og siden 2006 beskæftiget sig fuldtid med brugen af kropslig læring og nærvær i arbejdsliv og organisationer.
Sofie grundlagde Core Energy i 2008. Fra 2013 – 2016 har hun – ved siden af Core Energy – været tilknyttet projektet “Læring i praksis – vejen til bedre lederskab” på CBC under ledelse af Poula Helth.

Sofie har udviklet en mængde enkle og brugbare redskaber og teknikker til at opretholde opmærksomhed og balance, samt en on-going læring i praksis til brug for både ledere og medarbejdere. Har mediteret dagligt og dyrket kampsport, yoga og dans gennem de sidste 22 år.

Er uddannet Cand. Mag i Psykologi og Voksen pædagogik fra RUC, Sygeplejerske, Coach, ManuVisiontræner & kropsterapeut, Heltetræner (Kropslig adfærdsterapeut).

www.coreenergy.dk

Helena Waldman finHelena Waldmann har mere end 20 års  erfaring i undervisning indenfor meditation, mindfullness og i at styrke kroppens ressourcer. Helena  arbejder med stor nænsomhed, varme og dyb respekt for individet, med udgangspunkt i de ressourcer og udfordringer (fysiske, psykiske og mentale) som  den enkelte oplever.

Helenas fokus er via samtaler, fysiske øvelser og mindfullness at støtte til personlig selvindsigt og til at få adgang til kroppens egne helende processer. Helena skaber bevidsthed om  personens iboende ressourcer og rum til at kunne forstå, støtte og træne, det som er svært.

Helena har siden 2007 været tilknyttet ´Gade Terapeuterne`, som primært henvender sig til sårbare unge.

Helena er uddannet Organisk Psykoterapeut fra Gershøj Instituttet. Klint instruktør (træning af kroppens iboende ressourcer) hos Henny Klindt, og har mange års  efteruddannelse i  Inquiry  og mindfulness ved Anni Besbroda/ Diamond approach.

Derudover har Helena taget efteruddannelse og modtager løbende supervision om kroppens udvikling og intelligens samt mentalisering og neuroaffektivt lederskab hos Peter Kofoed.

For kontakt ring på telefon 4046 8834 eller skriv til hw@helenadesign.dk

Iben Lund er uddannet antropolog og Life- og Businesscoach og har igennem de sidste 25 år specialiseret sig i udvikling af personlige kompetencer og kommunikation – både personlig, ledelsesmæssig og organisatorisk kommunikation.

Iben arbejder som coach, vejleder, underviser og journalist/skribent.

Iben har tidligere arbejdet som forlagsredaktør på bl.a. Gyldendal Business, Akademisk Forlag og Børsens Forlag og som underviser inden for friskoleverdenen.

Iben er født i 1966 og bor i dag i Lejre med sine 2 børn.

For kontakt ring på telefon 6139 3702 eller send en mail på ibenlunds@gmail.com

Dorte Holmberg har mere end 20 års erfaring som konsulent og underviser indenfor organisations- og ledelsesudvikling, dels som partner i konsulentfirmaet Gurre-gruppen, som faglig leder i Center for konfliktløsning og nu som selvstændig konsulent. Har arbejdet både i det offentlige og det private.

Dorte har et naturligt talent for at møde konflikter og svære situationer på en omsorgsfuld og respektfuld måde, dermed får hun løst op for det, der er gået i hårknude, så der åbner sig nye muligheder i samarbejdet.

Dorte er uddannet Bachelor i Kultursociologi og suppleringsuddannelse i Voksenpædagogik fra Kbhs. universitet. Exam Psykoterapeut (D.I.G.). Efteruddannet indenfor konfliktløsning og konfliktmægling. Under uddannelse som Marte Meo terapeut.

www.dorteholmberg.dk

Peterkofoed 150x150Peter Kofoed arbejder med trivsel, samarbejde, ledelse og stresshåndtering i både offentlige og private organisationer og er fast tilknyttet som supervisor i mange behandlingsinstitutioner og som coach for ledere og ledergrupper.

Peters styrke er en dyb erfaring med proces styring, at skabe klarhed i det komplekse og at holde fokus. Peter er en eminent formidler, der kan omsætte kompleks viden fra bl.a. den nyeste hjerneforskning til direkte brugbar input i ledere og medarbejderes hverdag.

Peter er uddannet kropspsykoterapeut fra Bodynamic Institute, uddannet i relationel ledelse på SIG instituttet, oplært af Peter Levine i Somatic Experience (genopbygge balance efter stress og traumer),  og har igennem mange år modtaget undervisning i neuroaffektiv ledelse hos Susan Hart og Marianne Bentzen. Peter har 26 års erfaring som terapeut, 16 års erfaring som supervisor, coach, konsulent og foredragsholder.

www.peterkofoed.dk

Johanne Eriksen har siden 1999 arbejdet med proceskonsultation, coaching og undervisning i offentlige og private virksomheder. Hun arbejder med udviklingsprocesser med systemisk perspektiv. Her ligger hendes fokus på håndtering af de dynamikker i samarbejde som kan påvirke og bestemme kvaliteten i opgaveløsning og i et samarbejdsklima.

Som procesleder og underviser bidrager Johanne med stor lydhørhed, gennemslagskraft og et naturligt blik for både den enkelte og gruppen som helhed.

Johanne er selvstændig konsulent og arbejder i Danmark og Sverige. Hun er uddannet psykoterapeut og har tidligere uddannet sig ved KaosPiloterne (bachelor niveau) med fokus på procesledelse og coaching.

www.planb.dk

Karin Bonde Johansen har dyrket yoga siden 1999 . Ved siden af hendes uddannelse og arbejde som filmkonservator er lidenskaben for yogaen vokset, så at hun til sidst har valgt at gøre yogaen til sin levevej. Hendes akademiske baggrund, giver hende en større forståelse alt mulig andet end bare yogaen – fx en del af hendes kunders hverdag.

Sammen med sin mangeårige yoga-erfaring tager Karin tillige afsæt i en neuroaffektiv tilgang, hvorfor hendes undervisning spiller ekstra godt sammen med andre forløb i WOHA.

 

www.tadasana.dk

Mobil: 22 65 75 70

karin@bondejohansen.dk

Heidi Frier har i over 20 år arbejdet i egen virksomhed som krops- og psykoterapeut.
På baggrund af sin omfattende viden om sammenhængen mellem krop og psyke har hun specialiseret sig i at arbejde med stresstilstande, fordybelse og nærvær.

Heidi underviser grupper i meditation, stresshåndtering og selvudvikling. Hun er en levende formidler af bl.a. mindfulness-teknikker, som hun benytter både i individuel terapi og i gruppeforløb i sin klinik i Nansensgade.

Heidi formår med sin varme personlighed og sit engagement at skabe et rum i sin undervisning, hvor alle føler sig velkomne og godt tilpas.

www.heidifrier.dk

Henny Klindt har mere end 25 års erfaring indenfor dybtgående krops-arbejde. Hun kombinerer traditionelle og helheds-orienterede behandlingsmetoder, så det bliver det muligt at fokusere på både mentale, emotionelle og fysiske aspekter.

Henny er oprindelig uddannet fysioterapeut, og har dertil videreuddannet sig i flere retninger: Hun har en diplomeksamen i kraniosakral diagnostik og terapi – kraniosakral-terapien er en nænsom og dyb metode brugbar i individuelle behandlinger.Hun er uddannet Colour Practitioner fra Hygeia College i England. En Colour Practitioner arbejder med forbindelsen mellem krop og bevidsthed.

Et andet væsentligt aspekt i Hennys arbejde er bevægelses-kinesiologien, udviklet af doktor i kiropraktik, George Goodheart. Den giver mulighed for at se på muskel- og ledfunktionen som et spejl af akupunktur-systemets balance. Bevægelses-kinesiologien bruger Henny til at vurdere og optimere musklernes afslapningsevne og energi-niveau.

Henny henter løbende inspiration fra den kybernetiske psykoterapi, udviklet af Ole og Lene Vedfelt.

Henny er medlem af Dansk Selskab for Osteopatisk Kraniosakral Medicin, stiftet af speciallæge Johannes Fossgreen.

Læs mere om Henny Klindt på www.hennyklindt.dk

spire
Back To Top